Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων: «Πράξη πολιτικής δειλίας οι αποκεφαλισμοί ή ένα ακόμη επικοινωνιακό παιχνίδι;»


14 μέρες μετά από την μεγάλη εθνική τραγωδία στο Μάτι και η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να «ψάχνεται». Ψάχνει τρόπους επικοινωνιακής διαχείρισης! Ούτε λόγος για συγγνώμη!

Με όψιμες παραιτήσεις και αποπομπές προσπαθεί να μετατοπίσει τις ευθύνες και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τον βασικό υπεύθυνο, που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα. 

Γιατί οι «αλάνθαστοι» αποπέμφθηκαν; 

Γιατί άλλαξε γνώμη ο κ. Τσίπρας; Ο ίδιος δε μας είπε ότι «οι αποκεφαλισμοί την ώρα της μάχης, δεν αποτελούν πράξη πολιτικής γενναιότητας , αλλά πολιτικής δειλίας»; Δεν τους έδινε συγχαρητήρια; Άλλαξε κάτι; 

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν άλλαξε κάτι! Οι όψιμες παραιτήσεις και αποπομπές δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα (παιχνίδι) του Μαξίμου! 

Όλα για την «καρέκλα»! 

Μετά από μια «άθλια» διαχείριση της κρίσης έχουμε, δυστυχώς, μια ακόμα πιο «άθλια» προσπάθεια επικοινωνιακής συγκάλυψης και μετατόπισης ευθυνών! 

Δυστυχώς για όλους μας η σημερινή κυβέρνηση τα προβλήματα των πολιτών και την όποια κρίση, την αντιμετωπίζει με έναν και μοναδικό τρόπο, τον επικοινωνιακό. 

Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε; 

Μπορεί το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ να μην λειτούργησε καλά στις πυρκαγιές, αλλά για τις μεταφορές των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη δουλεύει άψογα! 

Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε; Τελικά …έχουμε μια ανίκανη ή μια επικίνδυνη κυβέρνηση; 

Ότι και αν ισχύει, πάντως, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και το αυτό και δυστυχώς καταστροφικό για την Πατρίδα μας! 

Αποτελεί πλέον μονόδρομο η προσφυγή στις κάλπες. Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. 

Ο Λαός μπορεί και πρέπει να δώσει τη λύση το γρηγορότερο! 

Η λύση είναι μια και μοναδική. Να φύγει η πιο ανίκανη, η χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα μας! 

ΣΥΡΟΣ 06/08/2018 


ΝΟ.Δ.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ