Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΝΟ.Δ.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ: " Η προεκλογική περίοδος έχει αρχίσει...!»


Από εδώ και στο εξής θα ζούμε και θα βλέπουμε καθημερινά και μια άλλη φιέστα.
Σήμερα είχε σειρά η Σύρος. Ο κ. Τσίπρας «πετάχτηκε” μέχρι τη Σύρο για έναν πρωινό καφέ. Όχι μην αναρωτιέστε, δεν ήρθε με το πλοίο της γραμμής, αυτό είναι μεταφορικό λαϊκό μέσο! Ναι … ναι… σωστά το μαντέψατε… με ελικόπτερο ήρθε ο κ. Τσίπρας. Ένας πρωινός καφές λίγο ακριβούτσικος…
Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα δεν είχε κάτι το καινούργιο. Ο καφές με το Δήμαρχο περιελάμβανε παροχολογία και εξαγγελίες σαν αυτές που θα έσχιζε τα μνημόνια και θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ. Τίποτα το ιδιαίτερο για τη Σύρο!
Με την επίσκεψη του όμως στα Ναυπηγεία του Νεωρίου εγκαινίασε μια νέα πολιτική τακτική. Ένα άλλο είδους επικοινωνίας… κλείνουμε μια επιχείρηση και προεκλογικά την ανοίγουμε για τους γνωστούς ευνόητους λόγους.

Ρωτούμε, λοιπόν, τον κ.Τσίπρα… πότε και με ποια κυβέρνηση σταμάτησαν οι εργασίες στο Νεώριο;
Γνωρίζει ότι επί της δικής του θητείας οι εργαζόμενοι έπαψαν να πληρώνονται;
Διαβεβαιώνουμε τον ίδιο και τους επιτελείς του ότι οι Συριανοί δεν πάσχουν από αμνησία! Γνωρίζουν πολύ καλά ποιος και με ποιον τρόπο βοήθησε το Νεώριο. Επίσης γνωρίζουν πλέον ότι το ένα ψέμα διαδέχεται το άλλο και η μία εξαγγελία την άλλη! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τώρα έχουν καταλάβει με τι πολιτικούς έχουν να κάνουν και ποια είναι η «Αριστερά”.
Ο λαός κ. Τσίπρα έχει πάρει την απόφαση του και απλά περιμένει τις εκλογές. Αν πραγματικά θέλετε να προσφέρετε στην πατρίδα μας, άρα και στη Σύρο, να πάτε το ταχύτερο σε εκλογές. Είναι η μοναδική υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε τούτη την ώρα!
Τέλος για όσα εξαγγείλατε στο Νεώριο οφείλουμε να σας θυμίσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία στήριξε το Νεώριο και τους εργαζομένους του σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες με έργα και όχι με λόγια και προεκλογικές υποσχέσεις, την ώρα που οι δικοί σας βουλευτές ήταν απέναντι!
Σήμερα τάζουν και πανηγυρίζουν… τότε όμως καταψήφισαν και ήταν εναντίον της στήριξης του Νεωρίου και δυστυχώς γι’αυτούς είναι τα ίδια πρόσωπα.
ΣΥΡΟΣ 24/08/2018
ΝΟ.Δ.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
.