Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σίφνου: Συνάντηση με τον Βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση και την Πολιτευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Η Ωραία Σίφνος» στην Απολλωνία, συνάντηση του Βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση και της Πολιτευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού με τα μέλη της νεοεκλεγείσας ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σίφνου, καθώς και με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Σίφνο.
Κατά τη διάρκεια της 3ωρης συνάντησης, συζητήθηκαν οικονομικά θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, όπως του ΦΠΑ των νησιών, του Ελληνικού χρέους, του ασφαλιστικού, της φορολογίας, της ανάπτυξης, διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και κοινωνικά, όπως το θέμα της αναδοχής και υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, της νομιμοποίησης της καλλιέργειας της κάνναβης, καθώς και το ζήτημα της τουρκικής απειλής.


Η συζήτηση κατέληξε ομόφωνα, στην ανάγκη άμεσης προσφυγής στις κάλπες. Για την υπεράσπιση της πατρίδας απέναντι στην πλήρη ισοπέδωση που υφίσταται, στην επαναφορά της εθνικής ενότητας αντί του διχασμού που έχει επέλθει τα τελευταία χρόνια και την επιστροφή στις δημοκρατικές αξίες και τις αρχές της ελληνικής κοινωνίας.

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΣΙΦΝΟΥ